Gaspejse

Hvis det hjem er tilsluttet et gas netværk, er det nemt at installere en gaspejs uden nogen større eller invaderende ændringer i dit hjem. Derudover, er rengøring af gaspejsen mindre besværlig og tidskrøvende end en brændeovn. 

Gaspejse: Nemme at installere

Gaspejse: Nemme at installere


Skrevet af: Ellen Björg Torfadóttir
Hvis dit hjem er tilsluttet et gas netværk, er det nemt at installere en gaspejs uden nogen større eller invaderende ændringer i dit hjem.Hvis du kan li bekvemmelighed, er en gaspejse, den type pejs der er noget for dig. Øjeblikkelig varme og stemning.

Læs mere

Hvad koster en gaspejs

Hvad koster en gaspejs


Skrevet af: Ellen Björg Torfadóttir
Når du vil købe en pejs, så vil du også gerne vide hvor meget den koster. Der er en række faktorer som du vil være nøde til at overveje, nedenfor er et antal faktorer, der kan påvirke de samlede omkostninger ved din nye pejs.

Læs mere

Kan du li bekvemmelighed?

 

Hvis du kan li bekvemmelighed, er en gaspejse, den type pejs der er noget for dig. Øjeblikkelig varme og stemmning. Bare tryk på knappen på din fjernbetjening, eller brug app'en på din mobil og varmen begynder at brænde. Det er nemmere at bruge en pejs der skal brænde i og den er også mere sikker. 

Endu en fordel er det konstante lager af varme. Når den bliver for varm, kan du bare gøre glammerne mindre kraftige ved hjælp af din fernbetjening, justere varmen med det samme. Dette gør en gaspejs meget mere effektiv end en pejs med brænde. Du kan også varme et rum op uden at tænde for centralvarmen. 

Som før nævnt, at installere en gaspejs kan være relativt nemt, især hvis dit hjem er koblet op på gas netværket. En gaspejs kan blive installeret næsten alle steder i hjemmet, f.eks. i et hjørne eller i midten af stuen. Den kan også blive installeret på allerede ekstisterende pejse sted. 

Hvilke typer er tilgængelige?

 

Udover varmen, som en gaspejs giver, får du også stemning i dit hjem. Gaspejse kommer i en bredt udvalg af designs: front, hjørne, panorama, rumdeler, tunnel eller fritstående. De forskellige pejse kan også blive tilpasset netop dit hjem, gaspejse har rigtige flammer. De er velkommen tilføjelse til et hvert hjem, det bringer glæde, komfort og varme. 

Følg os på Instagram