Tilbehør

En gaspejs kombinerer den autentiske hygge, der er forbundet med den traditionelle pejs, med den nyeste teknologi og design. Her på siden kan du danne dig et overblik over tilbehør og begreber som er forbundet med din nye gaspejs.

Bagvæg af sort glas


Bagsiden af pejsene kan skiftes ud med sort spejlglas. Dette giver en utrolig flot effekt, hvor flammerne spejler sig frem og tilbage. Derudover giver dette en uhørt dybde og eks. sammen med dobbeltbrænder-effekten, får man flotte flammer uden at have ret meget effekt/gasforbrug. Kan fås til: 63H, 73H, 100Front/tunnel, 100 hjørne/panorama, 120 Front/tunnel, 120 hjørne/panorama, 140 Front, 140 hjørne/panorama og 170 Front.

Brænde og bunddække


Få den autentiske stemning med keramisk “brænde” der aldrig forgår. Bunddækket er lavet af antracitfarvede sten og glødemateriale.

Carrera

 

Dobbeltbrænder


Moderne huse er super isolerede! En gaspejs er en effektiv varmekilde og meget hyggelig/dekorativ at se på. Skruer man ned for flammerne går en del af hyggen væk. Dobbeltbrænder gør at man kan slukke den bagerste brænder og alligvel have fine flotte flammer at hygge sig ved, og samtidig halvere effekten. Derudover kan man selvfølgelig skrue op/ned.

Ecomax: Gasbesparende program


Med Ecomax sparer man gas ved at pejsen automatisk skruer op/ned i løbet af tændtiden. Udover at man sparer gas ved denne funktion, efterligner den også at brændet er brændt ned, og man har små flammer, hvorefter man lægger nyt brænde ind og så flammer pejsen op.
Læs mere i betjeningsvejledningen.

Fjernbetjening


Programmerbar fjernbetjening med uge program, temperatur, Ecomoax, dobbeltbrænder, skru op/ned og tænd/sluk.

Fjernbetjeningsholder

 

Glødemateriale


Wolframtråde, der lægges lige i flammerne. De gløder op ligesom en glødepære, hvilket giver et flot udseende i bunden af pejsen.

Konvektionsrist

 

Reflexfrit glas


Dette kan kun bestilles sammen med pejsen, og altså ikke som extra senere. Gør at glasset ”ikke kan ses”. I eks. 73H ligner det derfor 100% en klassisk åben pejs, men er en super effektiv lukket gaspejs.
Fås til: 63H, 73H, 73 T, 100 Front/tunnel, 120 Front/tunnel og 140 Front.

Pebbles

 

Følg os på Instagram