Trimline 70 Slim Line

Med et innovativt, alsidigt design er den kompakte Trimline 70 Slim Line nem at installere og nem at servicere. Trimline 70 SL kan vægmonteres og installeres direkte på enhver indvendig udvendig væg. En af de største fordele er, at der kræves minimalt byggearbejde, og med en effekt på 3,8 kW og en imponerende effektivitetsvurdering på B vil Trimline 70 SL passe perfekt til stort set alle interiører med slanke linjer for et moderne udtryk. Trimline 70 SL anvender de samme funktioner som de andre apparater inden for sortimentet og er fjernbetjent og forsynet med en batteriboks som strømforsyning.

Standard-brændersengen til Trimline 70 SL er lavet af træstammer, og standardinteriøret har et lameldesign. Oven i købet kommer den med Ecomax fjernbetjeningen, og du har mulighed for at tilføje Wi-Fi-kontrol med vores Trimline Fires app. Klik her for at se alle tilpasningsmulighederne.

 

Integrated Heat Box

Når Trimline 70 SL er installeret med den integrerede varmeboks (IHB), giver det dig mulighed for at konstruere installationen af ​​brændbare materialer, hvilket gør ilden til et alsidigt valg i de fleste moderne bygningsapplikationer. Brugen af ​​den integrerede varmeboks gør det muligt at installere apparatet i situationer, hvor brændbare overflader eller materialer ville eller kan hindre installationen på grund af varmerisikoen og giver hurtigere adgang til service og vedligeholdelse

Hent: Bestillingsformular - Teknisk tegning - Monteringsvejledning -

 

På lager
SKU
Trimline 70 Slim Line
27.900,00  DKK
Specifikationer
AppStandard
"Brænde" og bunddækkeStandard
EcomaxStandard
FjernbetjeningStandard
FjernbetjeningsholderStandard
FlaskegasStandard
GasskabStandard
KonvektionsriseStandard
NaturgasStandard
Reflexfrit glasOption
Sort glas bagvæg Option
VægkontaktOption
220V adapterStandard